home_hover home mail_hover mail-small_hover mail-small mail activities_hover activities cancel check_hover check chevron clock close_hover close comment days edit_hover edit-small edit external_hover external facebook_hover facebook information_hover information link_hover link logout_hover logout mute_hover mute pause_hover pause plus radiocheck report_hover report reporters_hover reporters search share-bottom share-right sponsors_hover sponsors supporters_hover supporters-small supporters tag-right_hover tag-right twitter_hover twitter updates_hover updates user_hover user volume playbutton
De laatste dagen gaan in..
Edukans Actieplatform
Mijn vorige update is weer een tijdje geleden. Omdat ik niet (voor mijn gevoel) genoeg had meegemaakt om over te schrijven. Ik heb meegelope...

De laatste dagen gaan in..

Mijn vorige update is weer een tijdje geleden. Omdat ik niet (voor mijn gevoel) genoeg had meegemaakt om over te schrijven. Ik heb meegelopen op de NF Nyalenda en op Pandi. Gewoon school dus eigenlijk.

Maandag heb ik vrij weinig gedaan. Ik loop nu bij Rehab mee, maar er werd weinig aandacht aan me besteed. En in de middag was er een staff-meeting, dus heb ik bij de kinderen in de bieb gezeten. Dinsdag heb ik gelukkig wel wat mogen doen. Ik mocht een intake-gesprek houden bij een nieuwe jongen en heb geholpen met het maken van presentaties en grafieken. Woensdag ben ik met Philip meegeweest naar St. Joseph Rehabilitation Center. Dit is een ander centrum in Luanda, ook voor straatkinderen. We hadden hier een vergadering over The International Day for Street Children. Erg leuk om deze kinderen te ontmoeten! En in de middag kwamen de kinderen van de NF Nyalenda naar Pandi en hebben we samen met alle kinderen gedanst en gezongen. Afrikaanse kinderen kunnen echt ontzettend lang en goed dansen. Erg leuk om mee te doen en dat vinden zij gelukkig ook leuk. Vandaag hadden we 's ochtends weer een brief case meeting. Hierin wordt besproken wat er met kinderen gedaan moet worden in de komende week. De rest van de dag heb ik weer meegelopen op school.

Ook hebben we vandaag al afscheid genomen van Molly. Deze vrouw heeft ontzettend veel uitstapjes voor ons geregeld. 

Over 8 dagen zal ik weer terug zijn in Nederland. De tijd is zo ontzettend snel gegaan en ik wil eigenlijk ook nog helemaal niet weg van de straatkinderen. Al kan ook niet te wachten om lekker bij jullie in Nederland te zijn! 

Kus uit Kenia! X

Reacties (5)

 • Tanja
  2 jaar geleden
  Hoi Lotte, dank voor het bijpraten

  Reactie rapporteren

 • opa en oma
  2 jaar geleden
  Lieve Lotte, wij verlangen er ook naar, om je gauw weer te zien. Fijn, dat je het zo naar je zin had en hebt. Je landt weer gauw op Nederlandse bodem. Lieve groetjes van ons en tot gauw.

  Reactie rapporteren

 • Opa Frans en Oma Sjaan
  2 jaar geleden
  Dag Lotte, leuk dat je nog een laatste upgrade hebt geplaatst. Wij kijken ook uit om je weer in onze armen te sluiten. Maar wat neem jij een hoop indrukken, herinneringen maar vooral ervaring mee naar Lage mierde en die je hopelijk in de toekomst misschien nog wel eens kan gebruiken. Lieve groetjes uit Lage Mierde en tot gauw.

  Reactie rapporteren

 • Johan
  2 jaar geleden
  Lieve Lotte. Ik herinner me je eerste moeilijke dagen in Kisumu, en hoe je na 2 weken al over de culture schock heen begon te raken. Mooi om te zien en te horen hoe je nu daar je verbinding met de plek en de mensen gemaakt hebt. Mensen en kinderen zei mijn jongste zoon altijd toen hij rond de 7 was. En terecht denk ik, want het zijn natuurlijk 2 werelden, de volwassen wereld en de kinderwereld. Geniet nog van je laatste warme week.

  Reactie rapporteren

 • Hilda
  2 jaar geleden
  Lotte wij wensen jou alvast een goede vlucht terug naar Nederland en een welkom thuis. Veel succes nog deze laatste week . Wij zijn een weekje op vakantie vandaar dit bericht een beetje vroeg. Liefs Ruud en Hilda

  Reactie rapporteren

Reactie plaatsen